"EZT ADTA KI AZ ESZÜNK. NA."

Örült Hajók Versenye

VOLTÁL MÁR IGAZÁN EXTRÉM CÉGES PROGRAMON?

Nem, nem arra gondolunk, hogy a mindaddig hallgatag és visszahúzódó kollégád jóval többet iszik a kelleténél és az asztalon táncol, majd annyira elkészül, hogy idő előtt haza kell vinni. Persze ez is jó beszédtéma pár napig az irodában, mi azonban megpróbálunk egy igazán felejthetetlen élménnyel gazdagítani csapatotokat, ahol garantált az adrenalin a kikapcsolódás és a szórakozás minden egyes kolléga számára vegyen rész akár versenyzőként akár a csapat szurkolójaként.

Próbáljátok ki magatokat hajóépítőként.... ŐRÜLT HAJÓÉPÍTŐKÉNT... Dobjatok össze egy igazán őrült úszó tákolmányt amely 4-6 kollegát képes magával cipelni a Duna vizén, próbáljatok meg a hajón maradni és versenyezni a többi hajóépítő csapattal.

Cégek, vállalkozások, egyesületek, baráti társaságok figyelmébe ajánljuk a 2024.08.9-10-én tartandó fesztiválunkat.

A vizen versenyeznek a legőrültebb tákolmányok, lehetetlen úszó alkalmatosságok! A verseny mellett csomó program vár. Így: gyereksarok, koncertek, mécses úsztatás, giga tábortűz, bazár, kézművesek. A buli két napos, kemping biztosított, de a helyi panziókban is meg lehet pihenni. A részletes programot a „programok” menüben találod!

Eddig:

18000

látogató

140

hajó

19000

adag kaja

310

hordó sör

Díjazás

1-2-3:

leggyorsabb hajó, legőrültebb hajó,

Különdíj:

tárgynyeremények, hartai ládák

Fődíj:

egy Adriai vitorlázás!!!!

ŐHV

Rólunk mondták

Én életemben ennyi gitárt még nem írtam alá, mint a mai napon.
Álmomban sem gondoltam, hogy ide jövök Hartára, és ez fog várni.
Mesés ez a Duna-part.

Little G Weevil

Annyira örülök, hogy vannak még ilyen szervezők, akik nem azért képzelnek, és valósítanak meg egy bulit, hogy a zsebüket tömjék, hanem hogy minőséget, kultúrát közvetítsenek. Az ilyenek nélkül már kihalt volna a minőségi elő muzsika.

Tátrai Tibor

Másod ízben játszunk ezen a nagyon barátságos, és fölöttébb ötletes, kreativitást nem kímélő fesztiválon a Duna parton, így méltán nevezhetjük magunkat visszajáró vendégnek! Remélem te is így vagy ezzel!
Yo!

Papp Szabi - Supernem

Már az első alkalommal kiderült számomra (még ha nem is emlékszem minden pillanatára:), hogy tökéletes helyszín a fesztiválozáshoz, normális színpaddal, jó technikával, csudálatos zenekari ellátmánnyal , akár több napos pihenéssel egybekötve! Őrülten várom a '18-as Őrült Hajókat és az esti koncerünket is, őrülten menő lesz az ügy!

Nagy Dàvid - Supernem

Családom egyik fele kalocsai származású, gyermekkorom legszebb nyarait ezen a környéken töltöttem , meglátva naplementében a Duna-parti helyszínt boldog nosztalgikus hangulatba kerültem , a remek közönségről és vendégszeretetről már nem is beszélve.

Pulius Tibi - Supernem

Az Őrült hajók versenye számomra az egyik legjópofább magyarországi rendezvény, hiszen a fő attrakció látványa és hangulata egyedülálló. Nem mindennapi látványt nyújt az emberi kreativitás szülte úszó őrületek versenye, az esti koncertek parádés hangulata pedig minden alkalommal arra ösztönzi az embert, hogy megfogadja, a következő évben is részt akar venni ezen a pompás hartai csodálatosságon!

Takács Vilkó